Πολιτική

Νέα Αριστερά για Παπανώτα: Οι απόψεις του έρχονται από το σκοτεινό παρελθόν της χώρας

Την απομάκρυνση του υποψήφιου ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρη Παπανώτα από τη λίστα του κόμματος ή την παραίτησή του ζητά ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος.

Αφορμή είναι παλαιότερες δηλώσεις του κ. Παπανώτα σχετικά με τις κακοποιημένες γυναίκες.

«Ώρες μετά την αποκάλυψη των δηλώσεων, το κόμμα του κυρίου Κασσελάκη σιωπά», επισημαίνει ο εκπρόσωπος της Νέας Αριστεράς και τονίζει ότι «ο κύριος Παπανώτας πρέπει, έστω και τώρα, να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί».

https://twitter.com/k_karpozilos/status/1780660105265951001

Στην ανάρτησή του ο Κωστής Καρπόζηλος γράφει:

Ο κύριος Παπανώτας, ένας άνθρωπος που αυτοσυστήνεται ως αυτός που παρουσίασε την «πρώτη εκπομπή life style με καλλιτεχνικά νέα και ειδήσεις για ανθρώπους της showbiz», υποστήριξε, δημόσια, ότι μια γυναίκα δεν έχει πρόβλημα «εκτός αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια κάθεται και το ανέχεται, οπότε είναι πρόβλημα της».

Καμία έκπληξη.

Ο κύριος Παπανώτας θεώρησε ότι το κόμμα του κυρίου #Κασσελάκη είναι το πολιτικό του σπίτι. Υπέβαλε το βιογραφικό του, το οποίο αξιολογήθηκε σε μια πρώτη φάση επιλογής, και θεωρήθηκε βάσει αυτού άξιος να διεκδικήσει μια θέση στο Ευρωψηφοδέλτιο του κόμματος. Αναδείχθηκε σε μια διαδικασία για την οποία μάθαμε ελάχιστα ως προς τα αποτελέσματά της και ανακοινώθηκε ως υποψήφιος του #ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Καμία έκπληξη.

Ώρες μετά την αποκάλυψη της δήλωσής του, το κόμμα του κυρίου Κασσελάκη σιωπά. Την ίδια ώρα ο πρόεδρός του μας ενημερώνει ότι «η καπηλεία του πατριωτισμού [της πατρίδας], της πίστης [θρησκεία], οικογένειας [αυτό τουλάχιστον μένει ίδιο] από τη Δεξιά τελειώνει εδώ». Στο αναγεννημένο τρίπτυχο του «πατρίδα-θρησκεία-οικογένεια», οι απόψεις του κυρίου Παπανώτα, προφανώς, είναι ανεκτές. Γιατί έρχονται από την ίδια εποχή. Το σκοτεινό παρελθόν της χώρας.

Καμία έκπληξη.

Να τελειώνουμε με τον εκφυλισμό της πολιτικής και τη νομιμοποίηση του σεξισμού.

Ο κύριος Παπανώτας πρέπει, έστω και τώρα, να παραιτηθεί ή να αποπεμφθεί.

Δημοφιλέστερα

To Top