Διεθνή

Βραζιλία: Δύο ώρες πριν είχε πεθάνει ο 68χρονος που τον πήγε νεκρό στην τράπεζα η ανιψιά του για δάνειο €3.000

Συγκλονισμένη παραμένει η Βραζιλία με την απάτη που επιχείρησε να στήσει η 42χρονη Έρικα ντε Σόουζα όταν πήγε στην τράπεζα τον νεκρό 68χρονο Ρομπέρτο Μπράγκα προκειμένου να τον «βάλει» να υπογράψει για δάνειο 3.000 ευρώ.

Σε νέα βίντεο από κάμερες ασφαλείας έχει καταγραφεί η 42χρονη, η οποία όταν συνελήφθη δήλωσε ανιψιά του 68χρονου, να αποβιβάζει τον νεκρό άνδρα από αυτοκίνητο και να τον πηγαίνει βόλτα σε εμπορικό κέντρο πριν να καταλήξει στην τράπεζα για να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό της.

Σύμφωνα με τον αρχηγό της αστυνομίας στο Ρίο ντε Τζανέιρο, μολονότι δεν μπορεί να προσδιοριστεί ακριβώς η ώρα του θανάτου του Μπράγκα, σημάδια που βρέθηκαν στο πίσω μέρος του κεφαλιού του υποδηλώνουν ότι είχε αφήσει την τελευταία του πνοή περίπου δύο ώρες πριν η ντε Σόουζα να τον πάει στην τράπεζα.

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι οι έρευνες στρέφονται και στην αναζήτηση του ατόμου που μετέφερε με το αυτοκίνητό του την 42χρονη και τον 68χρονο.

Η ντε Σόουζα υποστήριξε στους αστυνομικούς που την ανέκριναν το πρωί της Τετάρτης ότι ο 68χρονος πέθανε ενώ βρισκόταν στο αναπηρικό αμαξίδιο στην τράπεζα, ισχυρισμός που δεν αποδέχονται οι αρχές.

Σε άλλο βίντεο που αναρτήθηκε στο Χ φαίνεται η ντε Σόουζα μια μέρα πριν την μακάβρια επίσκεψή της στην τράπεζα να πηγαίνει τον 68χρονο στο νοσοκομείο.

Δημοφιλέστερα

To Top