Ελλάδα

Πρέβεζα: Της πήραν 190.000 ευρώ για να της λύσουν τα… μάγια

Ακόμη και στον 21ο αιώνα, υπάρχουν αφελείς που εξακολουθούν να πιστεύουν στη μαγεία, όπως μια 56χρονη από την Πρέβεζα που έδωσε μια περιουσία σε δυο επιτήδειες Ρομά, οι οποίες την έπεισαν ότι μπορούσαν να την απαλλάξουν από τα μάγια που δήθεν είχαν κάνει άγνωστοι στην ίδια και την οικογένειά της!

Η απάτη σε βάρος της εύπιστης γυναίκας κράτησε έναν ολόκληρο χρόνο, καθώς η 44χρονη Ρομά μαζί με την άγνωστη ακόμη συνεργό της χρησιμοποιούσαν διάφορα τεχνάσματα για να την «ξεζουμίζουν». Στο διάστημα αυτό, κατάφεραν να της αποσπάσουν σταδιακά το υπέρογκο ποσό των 150.000 ευρώ, αλλά και τα αξίας 40.000 ευρώ κοσμήματά της, δήθεν για να «λύσουν» τα μάγια!

Με τα πολλά, η 56χρονη πήρε επιτέλους είδηση ότι την εξαπατήσουν και υπέβαλε καταγγελία στους αστυνομικούς της Ασφάλειας. Στο πλαίσιο της έρευνας, ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία της 44χρονης, σε βάρος της οποίας σχηματίστηκε δικογραφία για απάτη κακουργηματικού χαρακτήρα και υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πρέβεζας, ενώ η έρευνα συνεχίζεται για την ταυτοποίηση της συνεργού της.

Δημοφιλέστερα

To Top