Πολιτική

Άδωνις Γεωργιάδης για Δημήτρη Παπανώτα: Ελπίζω απλά χωρίς φασαρίες να τον αποσύρουν από τον ΣΥΡΙΖΑ

Ο Δημήτρης Παπανώτας «δεν μπορεί να είναι υποψήφιος» στις ευρωεκλογές έγραψε σε ανάρτησή του το πρωί της Πέμπτης ο Άδωνις Γεωργιάδης παραθέτοντας το βίντεο με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ να δηλώνει ότι «οι γυναίκες της Ελλάδας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης δεν έχουν κανένα πρόβλημα, εκτός… αν θέλει να έχει (πρόβλημα). Αν πάρει κάποιον σατράπη που την κακοποιεί και η ίδια, δεν μιλάει, κάθεται και το ανέχεται, οπότε είναι πρόβλημα της».

«Για να καταλάβετε τι ισχυρίζεται, εφαρμόστε στην πρόσφατη δολοφονία της Κυριακής αυτά που λέει και σκεφθείτε σε ποιον ρίχνει την ευθύνη για τον θάνατο της» προσθέτει ο υπουργός Υγείας ο οποίος εκφράζει την ελπίδα ο ΣΥΡΙΖΑ να αποσύρει τον Δημήτρη Παπανώτα από το ευρωψηφοδέλτιό του «χωρίς φασαρίες» και «να πάμε παρακάτω».

Η ανάρτηση του Άδωνι Γεωργιάδη για τον Δημήτρη Παπανώτα

«Ο @jimpapanotas απλά χωρίς καμμία άλλη πολιτική συζήτηση, μετά από αυτή του την δήλωση δεν μπορεί να είναι υποψήφιος. Για να καταλάβετε τί ισχυρίζεται, εφαρμόστε στην πρόσφατη δολοφονία της Κυριακής αυτά που λέει και σκεφθείτε σε ποιον ρίχνει την ευθύνη για τον θάνατο της…ντρέπομαι και να το γράψω…ελπίζω απλά χωρίς φασαρίες να τον αποσύρουν και να πάμε παρακάτω»

Δημοφιλέστερα

To Top