Οικονομία

Ενα αρχοντικό στο Λονδίνο που έγινε ένα σπάνιο μπουτίκ ξενοδοχείο

Κρυμμένο στη γειτονιά Marylebone του κεντρικού Λονδίνου, το Henry’s Townhouse είναι ένα μπουτίκ ξενοδοχείο έξι δωματίων, τοποθετημένο ανάμεσα σε μια συστάδα γεωργιανών σπιτιών, σε μια γοητευτικά ανακαινισμένη μονοκατοικία, που κάποτε κατοικούσε ο μεγαλύτερος αδελφός της Τζέιν Οστεν, ο Χένρι. Το ακίνητο άνοιξε για πρώτη φορά το 2020, για ιδιωτική ενοικίαση ή βραχεία μίσθωση, οπότε δεν προοριζόταν να μοιάζει με ένα τυπικό ξενοδοχείο.

Το Henry’s είναι η επιτομή του βρετανικού στιλ και γοητείας και μπορεί να ενοικιαστεί ολόκληρο για έως και δώδεκα καλεσμένους, ωστόσο, σε μια ευχάριστη ανατροπή για τους οπαδούς της Οστεν, από φέτος, τα δωμάτια είναι πλέον διαθέσιμα και για μεμονωμένες κρατήσεις. Ομορφοι εσωτερικοί χώροι από το Russell Sage Studio, συναντώνται με υψηλής ποιότητας ανέσεις και προσωπική εξυπηρέτηση σε μια από τις πιο posh γειτονιές του Λονδίνου. Αν και γεμάτο ιστορία, το αρχοντικό ήταν σχεδόν ερείπιο όταν αποκτήθηκε από την ιδιωτική εταιρεία Collins Collection το 2018. Χρειάστηκαν τρία χρόνια εκτεταμένης ανακαίνισης προτού ανοίξει στα τέλη του 2021.

Το Henry’s Townhouse ενώνεται με το αδελφάκι του Edenic Cotswolds, το κτήμα Temple Guiting Manor στο καταπράσινο Gloucestershire, αναβαθμίζοντας την παρουσία αυτού του επιφανούς χαρτοφυλακίου φιλοξενίας, που εναρμονίζει την ιερή κληρονομιά του Ηνωμένου Βασιλείου με τις σύγχρονες πολυτέλειες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: https://www.newmoney.gr

Δημοφιλέστερα

To Top