Αθλητισμός

Τρομερός ΠΑΟΚ κόντρα στον Παναθηναϊκό, λύγισε στην παράταση και έκλεισε τη σεζόν

Εντυπωσιακός ο ΠΑΟΚ απόψε στο Παλατάκι, λύγισε όμως στην παράταση γνωρίζοντας την ήττα με 99-96 από τον Παναθηναϊκό και αποκλείστηκε από τη συνέχεια των πλέι οφ.

Οι «πράσινοι» του Εργκίν Αταμάν πήραν τον έλεγχο και το προβάδισμα στην πρώτη περίοδο αλλά ο ΠΑΟΚ συνέχισε να βρίσκεται κοντά στο σκορ. Ο Δικέφαλος με ένα επιμέρους 27-15 κατάφερε να καλύψει τη διαφορά των επτά πόντων και προσπέρασε το «τριφύλλι» πηγαίνοντας στα αποδυτήρια στο +3. 

Ο Παναθηναϊκός προσπάθησε να καλύψει τη διαφορά αλλά οι «ασπρόμαυροι» είχαν τις λύσεις σε άμυνα και επίθεση και έκλεισαν την τρίτη περίοδο στο +6. Στην τελευταία περίοδο, ο Άταμαν αποβλήθηκε μετά από διαμαρτυρίες στο 6.63 και ο Δικέφαλος εκμεταλλευόμενος τη σύγχυση στο «πράσινο» στρατόπεδο ανέβασε τη διαφορά σε διψήφιο αριθμό (+11). Το «τριφύλλι» με ένα επιμέρους σερί μείωσε τη διαφορά στους τρεις ενώ 1.15 λεπτά πριν το φινάλε οι δυο ομάδες ήταν 89-89 και το ματς οδηγήθηκε στην παράταση.

Στην παράταση ο Δικέφαλος πάλεψε μέχρι το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή αλλά ο Παναθηναϊκός βρήκε τις λύσεις και έκανε το 2-0 στη σειρά.

Τα δεκάλεπτα: 1η Περίοδος: 22-29, 2η Περίοδος: 49-46, 3η Περίοδος: 67-61, 4η Περίοδος: 89-89, Παράταση: 99-96

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top