Αθλητισμός

Eπιστροφή στην Ελλάδα για τον πρωταθλητή Ευρώπης Παναθηναϊκό και γύρος του θριάμβου

Ο Παναθηναϊκός πάτησε στην…κορυφή της Ευρώπης για έβδομη φορά στην ιστορία του, επικρατώντας της Ρεάλ Μαδρίτης με 95-80 στον τελικό του Final Four και πλέον θα πάρει το δρόμο της επιστροφής για τα πάτρια εδάφη, για να γιορτάσει την σπουδαία επιτυχία του.

H πράσινη ΚΑΕ μάλιστα ενημέρωσε τους φιλάθλους της, μέσω των social media, για τις ακριβείς πληροφορίες της πτήσης του «τριφυλλιού».

«Η αποστολή του πρωταθλητή Ευρώπης, Παναθηναϊκού AKTOR, αναμένεται να επιστρέψει στην Αθήνα με το τρόπαιο της Euroleague σήμερα στις 13.30 και θα εξέλθει από την Πύλη 7 (Cargo) του αεροδρομίου “Ελευθέριος Βενιζέλος”. Ακολούθως, θα μεταβεί στο Parking 5 του ΟΑΚΑ με ανοιχτό λεωφορείο για να γιορτάσει μαζί με τους φιλάθλους της την κατάκτηση του έβδομου ευρωπαϊκού της τίτλου».

Στο αεροδρόμιο της Αθήνας αναμένεται να γίνεται κοσμοσυρροή από φίλους του «τριφυλλιού», οι οποίοι έχουν στήσει ένα ατελείωτο πάρτι από το βράδυ της Κυριακής (26/5) για τoυς θριαμβευτές του Βερολίνου. Σύμφωνα με τον προγραμματισμό που έχει γίνει από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, θα ακολουθήσει γύρος του θριάμβου, από το «Ελευθέριος Βενιζέλος» μέχρι το ΟΑΚΑ, όπου θα μεταβεί η αποστολή του «τριφυλλιού» με ανοιχτό λεωφορείο.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top