Αθλητισμός

Σάκκαρη: Είναι ψυχολογικό το θέμα που αντιμετωπίζω στους πρώτους αγώνες των Grand Slam

Η Μαρία Σάκκαρη μετά το πρόωρο αντίο της στην έναρξη του Roland Garros παραχώρησε δηλώσεις στο Eurosport, στις οποίες αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στο ψυχολογικό θέμα που αντιμετωπίζει στους πρώτους αγώνες σε όλα τα Grand Slam.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια, μετά την ολοκλήρωση του αγώνα παραχώρησε δηλώσεις στο Eurosport.

Πιο αναλυτικά σημείωσε:

“Εντάξει, είναι καθαρά ψυχολογικό το θέμα που αντιμετωπίζω στους πρώτους αγώνες στα Grand Slam, δεν είναι κάτι το οποίο θα κρυφτώ πλέον, ούτε θα βρω κάποια δικαιολογία να σου πω και να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Σίγουρα είναι ανησυχητικό, από την άλλη ελπίζω να είναι ένα wake up call, ότι οκ “πόσο πάτο πια να πιάσω” στα Grand Slam πλέον. Δηλαδή δεν γίνεται να πηγαίνω στα 1000άρια και να παίζω ημιτελικό, τελικό, να κάνω καλές πορείες και μετά κάθε φορά που παίζω ένα Grand Slam να “παγώνω” ουσιαστικά”.

Παράλληλα, η Μαρία Σάκκαρη (No7 της παγκόσμιας κατάταξης) αναφέρθηκε και στην επικείμενη διεξαγωγή των Ολυμπιακών Αγώνων του Παρισιού. “Ανυπομονώ. Θα είναι πάλι μια πολύ ιδιαίτερη εμπειρία γιατί δεν τη ζήσαμε όπως θα έπρεπε στο Τόκιο. Ανυπομονώ για όλη την ατμόσφαιρα. Ελπίζω να έρθουν και πολλοί Έλληνες, γιατί είναι και κοντά, για να μας υποστηρίξουν και ελπίζω ένα πολύ καλύτερο αποτέλεσμα σε αυτές εδώ τις εγκαταστάσεις”.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top