Ελλάδα

Χαλκίδα: Η κυνική ομολογία του 39χρονου που σκότωσε την 63χρονη

Σοκ έχει προκαλέσει στη Χαλκίδα η εξιχνίαση της δολοφονίας της 63χρονης γυναίκας το βράδυ της 10ης Μαΐου με έναν 39χρονο φίλο της κόρης της να ομολογεί ότι ήταν αυτός που τη χτύπησε πέντε φορές με μαχαίρι στην περιοχή του λαιμού.

Ο ίδιος κυνικά είπε στους αστυνομικούς που τον συνέλαβαν ότι «είμαι απεγνωσμένος απελπισμένος και ήθελα να παίξω».

Όπως αποκάλυψε μια ημέρα πριν το έγκλημα είχε συναντηθεί με την κόρη του θύματος «η οποία είχε πει ότι η μητέρα της θα ήταν μόνη την επόμενη, αφού θα έλειπε η γυναίκα που την φρόντιζε.

«Θεωρούσα ότι θα ήταν κατάκοιτη» συμπλήρωσε ο δράστης, ο οποίος φέρεται να περιέγραψε ότι πανικοβλήθηκε όταν την είδε όρθια μπροστά του μόλις άνοιξε την πόρτα του σπιτιού της και επειδή αυτή φώναζε «βοήθεια», πήρε ένα μαχαίρι από την κουζίνα και τη μαχαίρωσε. «Ήθελα να βρω λεφτά για να παίξω. Είμαι εθισμένος στον τζόγο» είπε στους αστυνομικούς.

Ο ίδιος, δε, όταν ήρθε η ημέρα της κηδείας της άτυχης 63χρονης δεν δίστασε να δώσει το «παρών» και να συλλυπηθεί τους οικείους της.

Η κόρη του θύματος, κατά τραγική ειρωνεία, όταν έγινε γνωστό το έγκλημα, κάλεσε τον σύντροφό της και τον δράστη, χωρίς να γνωρίζει ότι ο δεύτερος ήταν ο δολοφόνος.

«Υπήρχαν σκέψεις και πληροφορίες προς αυτήν την κατεύθυνση από την αρχή. Είναι ένας φίλος παιδικός, της οικογένειας. Την επομένη της δολοφονίας ήταν στο σπίτι της 63χρονης. Ο άνθρωπος αυτός δεν δίστασε την επομένη της δολοφονίας που αυτός είχε διαπράξει όπως ομολογεί ο ίδιος, πήγε στο σπίτι της κόρης του θύματος και το έπαιζε τεθλιμμένος φίλος. Το κορίτσι είναι διπλά σοκαρισμένο γιατί δεν είναι μόνο ο θάνατος της μητέρας με αυτόν τον βάρβαρο τρόπο, είναι και το θέατρο που έπαιζε μπροστά της ο 39χρονος. Απορώ με τον ψυχισμό του. Συνέχισε με τον ίδιο τρόπο τη ζωή του, συνέχισε να έχει τις ίδιες επαφές με την κόρη και με τον σύντροφό της όπως τις είχε και πριν, σαν να μη συμβαίνει τίποτα» είπε από την πλευρά του ο δικηγόρος της κόρης της 63χρονης, Αθανάσιος Τάρτης.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top