Αθλητισμός

Άρης: Ισπανία, Τουρκία και ενδιαφέρον από Σαουδική Αραβία για Μορόν

Σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια εξακολουθεί να εμπλέκεται το όνομα του Λορέν Μορόν.

Ειδικότερα, η ιστοσελίδα «marbella24horas», αναφέρει μερικές ομάδες που φέρονται να ενδιαφέρονται για τον επιθετικό του Άρη.

Μεταξύ των ενδιαφερόμενων ομάδων βρίσκονται από την Τουρκία οι Φενέρμπαχτσε, Μπεσικτάς και Τραμπζονσπόρ ενώ την περίπτωσή του βολιδοσκοπούν και σύλλογοι από Ισπανία – Σαουδική Αραβία.

Αναλυτικά τα όσα αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα:

«Μία από τις φήμες που ενισχύθηκαν τις τελευταίες ημέρες ήταν το ενδιαφέρον της Κάντιθ, η οποία εικάζεται ότι πρόσφερε έως και 3 εκατομμύρια ευρώ για να αποκτήσει τον επιθετικό από την Μαρμπέγια για να παίξει την επόμενη σεζόν στη Β’ Κατηγορία. Η ομάδα της Κάντιθ θεωρούνταν ήδη επιλογή τις προηγούμενες σεζόν και θα ήταν ένας πολύ ενδιαφέρον προορισμός για τον Λορέν λόγω του ότι θα βρίσκεται ξανά κοντά στο σπίτι του.

Ωστόσο, τόσο αθλητικά όσο και οικονομικά, υπάρχουν και άλλοι πολύ ενδιαφέροντες προορισμοί. Μια πιθανή επιστροφή στην Λας Πάλμας, φημολογείται επίσης τις τελευταίες ημέρες.

Η συνέχιση στην Ελλάδα είναι επίσης μια άλλη επιλογή και ο μεγαλύτερος αντίπαλος του, ο ΠΑΟΚ, έχει επίσης διερευνήσει την πρόσληψη του επιθετικού, αν και, a priori, η αντιπαλότητα μεταξύ των ομάδων δυσκολεύει την κατάσταση.

Όσο για πιο εξωτικές επιλογές, υπάρχουν κι άλλες. Τον αγαπούν πολύ στην Τουρκία και ομάδες όπως η Τραμπζονσπόρ, η Μπεσικτάς ή η Φενέρμπαχτσε θα καλωσόριζαν την άφιξή του.

Τέλος, υπάρχει η επιλογή του αραβικού ποδοσφαίρου, αναμφίβολα ενδιαφέροντος προορισμός σε οικονομικό επίπεδο.

Υπάρχουν και αρκετοί που έχουν δείξει ενδιαφέρον για την υπογραφή του, αν και προς το παρόν χωρίς κάτι συγκεκριμένο».

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top