Ελλάδα

Δολοφονία 11χρονης: Την τρύπησε με το κατσαβίδι σε καρδιά και σπλήνα – Τι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση

Με το κατσαβίδι σκότωσε την 11χρονη Βασιλική ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της, όπως δείχνει η ιατροδικαστική έκθεση που πραγματοποιήθηκε στη σορό του κοριτσιού.

Η ιατροδικαστική έκθεση δείχνει ότι ο δολοφόνος τρύπησε το κοριτσάκι με το κατσαβίδι στη σπλήνα και την καρδιά.

Παράλληλα, δεν προέκυψαν ίχνη σεξουαλικής κακοποίησης της μικρής. Η δικογραφία που έχει σχηματίσει η αστυνομία περιλαμβάνει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της απόπειρας βιασμού.

Του είπε «θα το πω στους γονείς μου» και τότε τη σκότωσε

Ο 37χρονος  παραδέχθηκε στους αστυνομικούς ότι πριν σκοτώσει την 11χρονη προσπάθησε να συνευρεθεί μαζί της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο δράστης φέρεται να παραδέχθηκε ενώπιον των αστυνομικών πως ήθελε να συνευρεθεί με την ανήλικη, εκείνη αρνήθηκε και όταν του είπε πως θα το πει στους γονείς της, της επιτέθηκε με το κατσαβίδι και την σκότωσε προκαλώντας της τραύματα στο στήθος και στην πλάτη.

«Της πρότεινα να συνευρεθούμε. Αντέδρασε και αρνήθηκε. Είπε ότι θα το πει στους γονείς της και την σκότωσα με το κατσαβίδι που είχα στο αυτοκίνητο» φέρεται να υποστήριξε.

Πηγές, μιλώντας στο protothema.gr, ανέφεραν πως το παιδί έφερε αμυντικά τραύματα στα χέρια. Ως εκ τούτου συνάγεται το συμπέρασμα πως ο δράστης επιτέθηκε στην 11χρονη και εκείνη προσπάθησε να αμυνθεί με όποιον τρόπο μπορούσε χωρίς δυστυχώς να τα καταφέρει. Μετά τη δολοφονία ο 37χρονος έσυρε τη σορό της και την πέταξε στις καλαμιές.

Στη συνέχεια, δε, γύρισε στο σπίτι του και πήγε για ύπνο σαν να μην έχει συμβεί τίποτα ενώ την επόμενη ημέρα πήγε κανονικά στη δουλειά του και ξεκίνησε να παίζει θέατρο πως αγωνιά για την τύχη της ανιψιάς του.

Σε βίντεο από κάμερα ασφαλείας φαίνεται το σκούρου χρώματος αυτοκίνητο του 37χρονου να κινείται σε δρόμο του χωριού και λίγα δευτερόλεπτα αργότερα στη διασταύρωση να εμφανίζεται η άτυχη 11χρονη.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top