Πολιτική

Μπακογιάννη: Δελφινάριο το ΠΑΣΟΚ, απογοήτευση και ο ΣΥΡΙΖΑ

Τις πολιτικές εξελίξεις σε κυβέρνηση και αντιπολίτευση σχολίασε η βουλευτής της Ν.Δ., Ντόρα Μπακογιάννη το πρωί της Πέμπτης, σε συνέντευξη που παραχώρησε στο Mega, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «αυτό που γίνεται σήμερα στο ΠΑΣΟΚ είναι για να μπει αφίσα στο Δελφινάριο».

Η κ. Μπακογιάννη τόνισε ότι «η κυβέρνηση Μητσοτάκη έβαλε τον πήχη πολύ ψηλά» και ότι «αυτά τα πάντα χρόνια τρέξαμε», αλλά ο κόσμος «ζητεί να τρέξουμε περισσότερο». Η τέως υπουργός σημείωσε επίσης ότι «πρέπει να γίνει κοινοβουλευτική ομάδα για να αναλύσουμε το αποτέλεσμα» και ότι «ο πρωθυπουργός έχει υποχρέωση να αξιολογεί» τους υπουργούς και τα στελέχη της κυβέρνησης. Επιπλέον, σύμφωνα με την ίδια, το μεγάλο στοίχημα της κυβέρνησης είναι «να τα βάλει με το βαθύ κράτος».

Η κ. Μπακογιάννη στάθηκε ιδιαίτερα στην υψηλή αποχή στις Ευρωεκλογές και σημείωσε ότι η κυβέρνηση και ο πρωθυπουργός «πήραν το μήνυμα». «Χρειάζεται μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα σε ορισμένες πολιτικές», συμπλήρωσε, ενώ ανέφερε ότι υπάρχουν «συγκεκριμένα παραδείγματα αδράνειας υπουργών γι’ αυτό μίλησα για καλάμια». «Υπάρχουν κάποιοι υπουργοί που αποδίδουν καλά και κάποιοι που δεν αποδίδουν τέλεια», επεσήμανε λέγοντας ότι «η μεγαλύτερη αμαρτία στην πολιτική είναι όταν χάνεις την επαφή σου με τον κόσμο».

Μιλώντας για την αντιπολίτευση, σχολίασε ότι «τα άλλα δύο κόμματα (σ.σ. ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ) δεν πήραν κανένα μήνυμα». «Το ΠΑΣΟΚ είναι ένα ατελείωτο “δελφινάριο”. Από όσο καταλαβαίνω τα 3/4 της Κοινοβουλευτικής Ομάδας είναι υποψήφιοι αρχηγοί. Ο κ. Κασσελάκης πήρε το μήνυμα ότι το λάθος του ήταν ότι έδειξε το σπίτι του. Ολο αυτό μαζί είναι απογοητευτικό», είπε χαρακτηριστικά.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top