Αθλητισμός

Super League 2: Ξεκινάει ο σχεδιασμός της επόμενης σεζόν στην ΑΕΛ

Οι περισσότερες ομάδες της Super League 2 δεν έχουν ξεκινήσει ακόμα τον σχεδιασμό τους για την επόμενη σεζόν, ωστόσο η ΑΕΛ έχει ήδη ανακοινώσει δύο νέους παίκτες, έχοντας παράλληλα στα… σκαριά και τις επόμενες μεταγραφικές κινήσεις.

Παράλληλα, το προσεχές διάστημα θα «κλειδώσει» και το πρόγραμμα της καλοκαιρινής προετοιμασίας, δείγμα της επιθυμίας των διοικούντων της θεσσαλικής ομάδας να πρωταγωνιστήσει τη νέα σεζόν και να πετύχει αυτό που δεν κατάφερε φέτος, δηλαδή την επιστροφή στα μεγάλα σαλόνια του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Όπως συζητήθηκε στην συνάντηση που είχε ο Παύλος Δερμιτζάκης με τους ανθρώπους της ΑΕΛ, η προετοιμασία θα ξεκινήσει στις 29 Ιουλίου.

Τον Αύγουστο η αποστολή θα μεταβεί για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας σε αθλητικό κέντρο της βόρειας Ελλάδας, όπου θα γίνουν και φιλικά παιχνίδια.

Βάσει προγραμματισμού οι ποδοσφαιριστές αναμένεται να επιστρέψουν στην Λάρισα στις 22 Ιουλίου για εργομετρικές και ιατρικές εξετάσεις.

Περισσότερα και πιο αναλυτικά θα γίνουν γνωστά την επόμενη εβδομάδα στη συνέντευξη Τύπου του προπονητή του συλλόγου, Παύλου Δερμιτζάκη.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top