Πολιτική

Ανδρουλάκης: Στις 6 Οκτωβρίου οι εκλογές για αρχηγό του ΠΑΣΟΚ – Θα είμαι υποψήφιος

Εκλογές για ανάδειξη αρχηγού του ΠΑΣΟΚ στις 6 και 13 Οκτωβρίου πρότεινε στην ΚΕ του κόμματος, ο Νίκος Ανδρουλάκης, τονίζοντας ότι θα διεκδικήσει την επανεκλογή του.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι «δεν θα γίνω όμηρος εντός και εκτός ΠΑΣΟΚ, θα δώσουμε σωστές και καθαρές λύσεις», σημειώνοντας ότι νέα Κεντρική Επιτροπή θα καθορίσει τις λεπτομέρειες καθώς και τηλεοπτικό debate μεταξύ των υποψηφίων.

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι εδώ, κοντά στον πολίτη, κοντά στους ανθρώπους», τόνισε ο Νίκος Ανδρουλάκης κατά την έναρξη της ομιλίας του συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Επιτροπής.

Μιλώντας για το εκλογικό αποτέλεσμα, είπε ότι το ΠΑΣΟΚ δεν πέτυχε όλους τους στόχους του, αλλά πρόσθεσε ότι «εχθρός του καλού είναι το καλύτερο». 

«Η διαφορά μας με τη ΝΔ ήταν πάνω από 30 μονάδες και από τον ΣΥΡΙΖΑ 24. Τώρα η διαφορά με τη ΝΔ είναι στο μισό και με τον ΣΥΡΙΖΑ δύο μονάδες, είπε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και πρόσθεσε ότι ενώ υπάρχει στρατηγική ήττα της ΝΔ και ήττα της πολιτικής του ΤικΤοκ του κ. Κασσελάκη, εμφανίζεται παραλυσία στο ΠΑΣΟΚ, επειδή κάποιοι βάζουν το προσωπικό καλό πάνω από το συλλογικό», είπε.

Ο κ. Ανδρουλάκης έκανε λόγο για παρασκηνιακές συμφωνίες και πασαρέλα προσωπικών φιλοδοξιών, τονίζοντας πως το ΠΑΣΟΚ δεν μπορεί να σύρεται σε παρατεταμένη εσωστρέφεια. «Είναι δική μου ευθύνη αυτός ο κύκλος της εσωστρέφειας να κλείσει το συντομότερο δυνατό», επισήμανε.
Σημειώνεται πως κατά την είσοδο του Νίκου Ανδρουλάκη στην αίθουσα διεξαγωγής της συνεδρίασης, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα, ενώ πλήθος συνέδρων φώναξαν το

σύνθημα «το ΠΑΣΟΚ είναι εδώ ενωμένο δυνατό». Σημειώνεται ότι η διαδικασία ξεκίνησε σε ώρα… ΠΑΣΟΚ, με 1.30 ώρα καθυστέρηση…

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top