Ελλάδα

Εγκλημα στην Αμφιλοχία: Κράτησε όμηρο την κόρη του για να εκβιάσει και να σκοτώσει την πρώην σύζυγό του

Ενα θρίλερ που κράτησε περίπου δύο ώρες και κατέληξε στην όδγοη δολοφονία γυναίκας από την αρχή της χρονιάς και στην αυτοχειρία του δράστη εκτυλίχθηκε τα ξημερώματα στην Αμφιλοχία. Ο 43χρονος δολοφόνος και αυτόχειρας μπήκε με κλειδιά που είχε στο σπίτι της εν διαστάσει συζύγου του όπου βρισκόταν η κόρη τους, ηλικίας 13 ετών. Το αγόρι της οικογένειας βρισκόταν στο πατρικό σπίτι του πατέρα.

Ο 43χρονος, που είχε μαζί του την κυνηγετική καραμπίνα ήταν σε έξαλλη κατάσταση, φώναζε και απειλούσε και διαμήνυσε στην εν διαστάσει σύζυγό του ότι αν δεν πήγαινε αμέσως στο σπίτι θα σκότωνε την κόρη τους. «Ελα, αλλιώς θα τηγ σκοτώσω», έλεγε. Το παιδί, έντρομο, έστειλε μήνυμα σε γειτόνισσα και εκείνη κατάφερε να βγάλει το παιδί από το σπίτι και να κλειδώσει μέσα τον δράστη.

Εκείνος συνέχιζε σε ντελίριο απειλών, ώσπου η εν διαστάσει σύζυγός του επέστρεψε με το αυτοκίνητό της στο σπίτι. Τότε, ο 43χρονος που δεν μπορούσε να βγει από το κλειδωμένο σπίτι, πήδηξε από το μπαλκόνι στο καπό του αυτοκινήτου και πυροβόλησε χωρίς δεύτερη σκέψη. Εριξε και δεύτερη φορά αποτελειώνοντας τη γυναίκα και αμέσως μετά έστρεψε το όπλο στον εαυτό του.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top