Ελλάδα

Φθιώτιδα: Στη φυλακή ο 58χρονος που κακοποιούσε γυναίκα και παιδιά

Ποινή φυλάκισης δύο ετών κι έξι μηνών επέβαλε το Αυτόφωρο Μονομελές Πλημμελειοδικείο Λαμίας στον 58χρονο από χωρίο της Φθιώτιδας που συνελήφθη για ενδοοικογενειακή βία.

Σύμφωνα με το lamiareport, η ποινή είναι χωρίς μετατροπή και χωρίς αναστέλλουσα δύναμη στην έφεση, προκειμένου να εκτίσει ποινή φυλάκισης 30 ημερών για τις πράξεις της ενδοοικογενειακής απειλής και κατά τον ορθό νομικό χαρακτηρισμό, απόπειρα ενδοοικογενειακής σωματικής βλάβης, καθώς πάνω στο μεθύσι του φέρεται να χτύπησε ελαφρά την 12χρονη κόρη του με μια καρέκλα.

Ενώπιον του Δικαστηρίου βρέθηκε η σύζυγός του 58χρονου που τον κατήγγειλε στην Αστυνομία, ανασκευάζοντας πλήρως την αρχική της κατάθεση. Βέβαια, παρά την προσπάθειά της να τον παρουσιάσει ως καλό οικογενειάρχη, δεν κατάφερε να τον γλιτώσει από τη φυλακή.

Έτσι, ο 58χρονος θα μείνει στη φυλακή για ακόμη 27 ημέρες, καθώς οι τρεις ημέρες της προσωρινής κράτησής του αφαιρούνται από τη συνολική ποινή.

Παράλληλα, υπήρξε και μία δεύτερη δικογραφία σε βάρος του 58χρονου, καθώς στο σπίτι του βρέθηκαν 148 γραμμάρια κάνναβης.

Ανακριτής και Εισαγγελέας αποφάσισαν να του επιβάλλουν περιοριστικούς όρους για να μην τον προφυλακίσουν, με την τακτική εμφάνισή του στο ΑΤ της περιοχής του μια φορά τον μήνα, αλλά και 5.000 ευρώ εγγύηση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top