Πολιτική

Βγήκε από τη φυλακή ο Φρέντι Μπελέρης για να ορκιστεί ευρωβουλευτής

Βγήκε από τις αλβανικές φυλακές λίγο πριν τις 7:30 το πρωί ο Φρέντι Μπελέρης προκειμένου να ταξιδέψει στην Αθήνα και στη συνέχεια στο Στρασβούργο όπου στις 16 Ιουλίου θα ορκιστεί ευρωβουλευτής.

«Είμαι πολύ συγκινημένος και χαρούμενος. Ευχαριστώ για τη στήριξη. Τα υπόλοιπα θα τα πούμε στην Αθήνα», είπε κατά την έξοδό του στους δημοσιογράφους.

Ο ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας αναμένεται να φτάσει στις 12:30 στην Αθήνα.

Υπενθυμίζεται ότι η Διεύθυνση Φυλακών ενέκρινε το αίτημα του για πενθήμερη άδεια μετά από διαδοχικές συνεδριάσεις. Ο Φρέντι Μπελέρης θα πρέπει έως και τις 16:00 του Σαββάτου 20 Ιουλίου να επιστρέψει πίσω για να εκτίσει το υπόλοιπο της ποινής του.

Η Διεύθυνση Φυλακών σύμφωνα με το himara.gr, ζήτησε πλήρη στοιχεία από τον Μπέλερη, περιλαμβανομένων της εγγύησης της μετακίνησης, την παράδοση του εισιτηρίου μετάβασης-επιστροφής, τη διαμονή και την τακτοποίησή του σε ξενοδοχείο. Αν παραμείνει περισσότερο από ό,τι προβλέπει η άδεια, λόγω των εξελίξεων εκεί, θα πρέπει να ενημερώσει επίσημα όλα τα αρμόδια ιδρύματα, συμπεριλαμβανομένων και των τοπικών αρχών στις Βρυξέλλες.

Τέλος, όπως έγινε γνωστό, θα ταξιδέψει μόνος του, χωρίς συνοδεία από σωφρονιστικούς υπαλλήλους.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top