Πολιτική

Σφοδρή επίθεση Πολάκη στη Συρεγγέλα: «Να πάει να κάνει καμιά δουλειά – Να το βουλώσετε»

Σφοδρή επίθεση στη γραμματέα της ΝΔ, Μαρία Συρεγγέλα, εξαπέλυσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Παύλος Πολάκης, κατά τη διάρκεια τηλεφωνικής του παρέμβασης σε εκπομπή στο Attica TV το βράδυ της Δευτέρας.

Ο Παύλος Πολάκης έκανε τηλεφωνική παρέμβαση για να καταγγείλει ότι το υπουργείο Υγείας έχει εξαιρέσει από τη συνταγογράφηση σε δημόσιες δομές όσους πολίτες είναι ανασφάλιστοι. Κατά τη διάρκεια της παρέμβασής του, εξαπέλυσε επίθεση στη Μαρία Συρεγγέλα, που βρισκόταν στο στούντιο της εκπομπής και η οποία τον ρωτούσε να δώσει περαιτέρω διευκρινίσεις για την καταγγελία του. «Πείτε μου αν υπάρχει ΦΕΚ, αν υπάρχει εγκύκλιος» δήλωσε η γραμματέας της ΝΔ απευθυνόμενη στον κ. Πολάκη.  

«Η κυρία Συρεγγέλα να πάει να κάνει καμιά δουλειά, γιατί δεν ξέρει, με ρωτάει ποιο ΦΕΚ, να δει αυτά που ψηφίσανε… Να κάνετε αυτό που πρέπει και να το βουλώσετε, να κάνετε αυτό που πρέπει και σιωπή! Κομμένες οι μπούρδες», δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Πολάκης, προκαλώντας την αντίδραση της κ. Συρεγγέλα.

«Τι είναι αυτά; Να μιλάτε με στοιχεία κ. Πολάκη… Είστε ψεύτης μεγάλος. Να σας πω κ. Πολάκη, δεν σας φοβόμαστε, ούτε όταν μιλάτε, ούτε όταν μας απειλείτε! Όταν θα μιλάτε, θα μιλάτε με στοιχεία», του απάντησε η γραμματέας της ΝΔ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top