Αθλητισμός

Αργεντινή-Μαρόκο: Η ομοσπονδία της Αργεντινής υπέβαλε καταγγελία στη FIFA

Τα προβλήματα είχαν αρχίσει να δημιουργούνται ήδη πριν από τη σέντρα, καθώς οι Αργεντινοί παίκτες και ο εθνικός ύμνος αποδοκιμάστηκαν από τους θεατές στο “Stade Geoffroy-Guichard” της Σεντ-Ετιέν, σε μια φαινομενική απάντηση στα φερόμενα ρατσιστικά συνθήματα του μέσου της Τσέλσι Έντσο Φερνάντες κατά της Γαλλίας κατά τη διάρκεια των εορτασμών για τη νίκη στο Copa America. Ωστόσο, τα πράγματα έγιναν χειρότερα όταν η “Αλμπισελέστε” βρήκε το γκολ της ισοφάρισης στα τελευταία λεπτά των καθυστερήσεων.

Μετά την ισοφάριση, οι οπαδοί του Μαρόκου εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και ο αγώνας, ο οποίος φαινόταν να οδηγείται σε ισοπαλία 2-2, διακόπηκε απότομα. Οι παίκτες και των δύο ομάδων απομακρύνθηκαν από τον αγωνιστικό χώρο και έλειπαν για περισσότερο από μία ώρα. Ωστόσο, η δραματική επιστροφή τους, από το 2-0, ήταν βραχύβια, καθώς επενέβη το VAR και η ημιαυτόματη τεχνολογία οφσάιντ διαπίστωσε ότι ο Κριστιάν Μεντίνα ήταν οφσάιντ, με αποτέλεσμα το γκολ να ακυρωθεί πάνω από 60 λεπτά μετά τη στιγμή που σημειώθηκε.

Σύμφωνα με τον δημοσιογράφο του “TyC Sports”, Γκαστόν Αντούλ, η AFA υπέβαλε επίσημη καταγγελία στην πειθαρχική επιτροπή της FIFA. Η καταγγελία επικεντρώνεται στον χειρισμό του αγώνα και στην εισβολή στον αγωνιστικό χώρο, η οποία οδήγησε σε εκτεταμένη καθυστέρηση και εκτεταμένη σύγχυση.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top