Ελλάδα

Σαλαμίνα: 39χρονος έσωσε νεαρή από επίδοξο βιαστή μέσα στη θάλασσα, τον οποίον ξυλοκόπησε

Από τα χέρια επίδοξου βιαστή έσωσε μια 20χρονη κοπέλα ένας άνδρας, το πρωί της περασμένης Δευτέρας.

Όλα ξεκίνησαν αργά το μεσημέρι της Δευτέρας όταν η κοπέλα βρισκόταν σε ερημική παραλία επί της 13ης στάσης της Λ. Αιαντείου στη Σαλαμίνα.

 Ξαφνικά αντιλήφθηκε την παρουσία ενός άγνωστου άνδρα, ο οποίος προσπάθησε να την προσεγγίσει με τη βία και στη συνέχεια να τη βιάσει.

Η 20χρονη, προκειμένου να ξεφύγει, έτρεξε και βούτηξε στη θάλασσα. Ωστόσο, εκεί την ακολούθησε και ο επίδοξος βιαστής. Ο ίδιος δε, της είπε πως «αν δεν κάτσεις να σε βιάσω, θα σε μαχαιρώσω. Έχω μαχαίρι μαζί μου».

Εκείνη τη στιγμή, ο 39χρονος φίλος της κοπέλας, ο οποίος κατάλαβε τι συνέβαινε, επενέβη.

Ο 39χρονος ακινητοποίησε τον επίδοξο βιαστή, μέχρι να φτάσουν στο σημείο οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Σαλαμίνας και να του περάσουν χειροπέδες.

Ο δράστης αρνήθηκε ότι είχε πρόθεση να κάνει κακό στην κοπέλα, όταν του επιτέθηκε ο 39χρονος. Ταυτόχρονα, ισχυρίστηκε πως την μπέρδεψε με κάποια γνωστή του και ήθελε να της κάνει ένα αστείο.

Τα όσα έγιναν σε παραλία της Σαλαμίνας περιέγραψε ο 39χρονος φίλος της 20χρονης η οποία δέχθηκε επίθεση από άγνωστο άνδρα, με σκοπό να την βιάσει.

«Βρισκόταν η κοπέλα μόνη της στην παραλία, εγώ ήμουν στο μαγαζί μου. Με πήρε τηλέφωνο και μου είπε ότι “έχω πρόβλημα, είναι κάποιος εδώ που με παρενοχλεί σεξουαλικά. Τον βλέπω επικίνδυνο» ανέφερε αρχικά ο φίλος της 20χρονης, Αχιλλέας Γκίγκιλας μιλώντας στο Mega.

«Πήρα το αμάξι, πήγα στην παραλία όπου είδα την κοπέλα να την κυνηγάει ο τύπος αυτός. Η κοπέλα αναγκάστηκε να κολυμπήσει και κολύμπησε κι αυτός. Με το που βλέπω ότι την πλησιάζει, αρχίζω να τραβάω βίντεο και να του φωνάζω. Εκεί τρομοκρατείται αυτός γιατί δεν ήξερε ότι θα είμαι εκεί. Τον τράβηξα βίντεο για να πει λεπτομερώς από μόνος του τι έκανε» τόνισε και πρόσθεσε πως «τον χτύπησα και θα το ξανάκανα όπως θα το έκανε κάθε λογικός άνθρωπος με αυτά που γίνονται τον τελευταίο καιρό» σχολίασε.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top