Πολιτική

Στη Θεσσαλία ο Μητσοτάκης – Σε εξέλιξη ευρεία σύσκεψη για τα προβλήματα από τις θεομηνίες

Στη Φαρκαδόνα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, για τη σύσκεψη με θέμα τα αντιπλημμυρικά έργα στη Θεσσαλία.

Στο δημαρχείο, όπου μετέβη, ξεκίνησε ευρεία σύσκεψη με τη συμμετοχή του ίδιου του πρωθυπουργού, των αρμοδίων υπουργών και των τοπικών αρχών, όπου θα τεθούν επί τάπητος τα προβλήματα που προκάλεσαν οι θεομηνίες στην περιοχή αλλά και τα μέτρα στήριξης της κυβέρνησης.

Image

Η περιοδεία του πρωθυπουργού στη Θεσσαλία ξεκίνησε από τη Λάρισα και την επίσκεψή του στο Κτηματολογικό Γραφείο Θεσσαλίας που έχει την έδρα του στην περιοχή του ΟΣΕ.

Τον πρωθυπουργό συνόδευαν ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο βουλευτής Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας κ. Χρήστος Καπετάνος, ο δήμαρχος Λαρισαίων κ. Θανάσης Μαμάκος.

Τον πρωθυπουργό περίμεναν, επίσης, ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Δημήτρης Κουρέτας, η χωρική αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Λάρισας κ. Μαρία Γαλλιού και η χωρική αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Τρικάλων κ. Χριστούλα Ντιντή.

«Έχω δει εντυπωσιακές φωτογραφίες γι’ αυτό το κτήριο και ήθελα να το δω από κοντά», ήταν τα πρώτα λόγια του πρωθυπουργού.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το πρόγραμμα, ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, θα επισκεφθεί τη Μεταμόρφωση, τον Παλαμά και το Μουζάκι Καρδίτσας.

Στις 17:00 θα παραστεί και θα μιλήσει στην εκδήλωση με τίτλο «Στρατηγικό σχέδιο για την ανασυγκρότηση της Θεσσαλίας – φράγματα, υποδομές και έργα υδρονομίας», στο Δημαρχείο Κιλελέρ.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top