Ελλάδα

Θεσσαλονίκη: Πάτησε γκάζι για να ξεφύγει από μπλόκο τραυματίζοντας αστυνομικό και ξεφορτώθηκε 1 κιλό κάνναβη

Χειροπέδες πέρασαν σε μια γυναίκα οι αστυνομικοί της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών, στη Θεσσαλονίκη.

Πιο συγκεκριμένα, πρόκειται για μια 33χρονη ημεδαπή η οποία επέβαινε σε αυτοκίνητο το οποίο οδηγούσε ένας 40χρονος από την Αλβανία, τα στοιχεία του οποίου έχουν ταυτοποιηθεί.

Η 33χρονη επέβαινε στο όχημα του 40χρονου και κατά τη στιγμή της στάθμευσής του οι αστυνομικοί επιχείρησαν τον έλεγχο. Ωστόσο ο οδηγός για να αποφύγει τον έλεγχο έβαλε μπρος το όχημα με ανοιχτή την πόρτα και κατέληξε να τραυματίσει ελαφρά έναν αστυνομικό.

Στη συνέχεια, μάλιστα, από το όχημα απορρίφθηκε στο οδόστρωμα μία συσκευασία με κάνναβη βάρους 1.042 γραμμαρίων, η οποία και κατασχέθηκε. Έπειτα, σε κοντινή απόσταση, ο οδηγός εγκατέλειψε το όχημα και διέφυγε πεζός. Τότε η 33χρονη συνελήφθη και το όχημα κατασχέθηκε.

Σε έλεγχο που έγινε στο σπίτι των δύο στην ανατολική Θεσσαλονίκη κατασχέθηκαν μία συσκευασία με κοκαΐνη βάρους 5,78 γραμμαρίων και μία ηλεκτρονική ζυγαριά ακριβείας.

Η 33χρονη θα οδηγηθεί στον αρμόδιο εισαγγελέα.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top