Πολιτική

Τζάκρη: Σε λίγο θα ζητούν διαγραφή Κασσελάκη γιατί δεν βάζει ζάχαρη στον καφέ του

«Θα μπορούσε να είναι γιατί έχει ανοιχτά τα φώτα στο σπίτι του ή γιατί δεν βάζει ζάχαρη στον καφέ του», σχολίασε, μεταξύ άλλων, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Θεοδώρα Τζάκρη, αναφορικά με το αίτημα της Όλγας Γεροβασίλη αλλά και άλλων μελών του κόμματος για τη διαγραφή του Στέφανου Κασσελάκη.

Για την αναβολή του συνεδρίου, ανέφερε πως αυτό έγινε για να καταλαγιάσει η οργή του κόσμου. «Καταθέσαμε άποψη ότι έπρεπε να γίνει το συνέδριο στις 20 Οκτωβρίου, συντομότατα. Θεωρούσαν ότι με αυτό τον τρόπο ότι θα καταλαγιάσουν την οργή του κόσμου, γιατί η βάση βράζει».


Όσο για το εξώδικο που απέστειλε ο Στέφανος Κασσελάκης μετά τη διαρροή του Πόθεν Έσχες του και τις αντιδράσεις που προκάλεσε στον ΣΥΡΙΖΑ, η κα Τζάκρη δήλωσε: «Ο Στέφανος Κασσελάκης έκανε εξώδικο, σημαίνει έγγραφη διαμαρτυρία, που στο τέλος κρατάει μία επιφύλαξη. Είναι αυτό αγωγή; Είναι μήνυση κατά του κόμματος; Να τι είπε με την έγγραφη διαμαρτυρία του: ‘σας παρακαλώ πολύ, διερευνήστε να δείτε πως διέρρευσαν τα προσωπικά μου δεδομένα’. Ήθελε να προστατεύσει τον εαυτό του από τις συνέπειες αυτής της διαρροής».

Η βουλευτής του κόμματος έκανε γνωστό ότι ο Στέφανος Κασελάκης θα βρεθεί στην Κουμουνδούρου, αφού ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του Παύλου Πολάκη για συνάντηση των υποψηφίων προέδρων.

Comments

Δημοφιλέστερα

To Top