Ελλάδα

Τα γυρνάει τώρα η σύντροφος του γνωστού τράπερ – «Κανείς δε με χτύπησε, θα κάνω τα πάντα για εκείνον»

Οι εισαγγελικές αρχές έχουν πλέον τον λόγο μετά τη δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία που σχηματίστηκε σε βάρος πασίγνωστου τράπερ. Η 30χρονη σύντροφός του που τα ξημερώματα της Κυριακής τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση, λέγοντας πως ο τράπερ την είχε χτυπήσει, τώρα τα «γυρνάει» υποστηρίζοντας πως έπαθε κρίση πανικού, έπεσε και χτύπησε μόνη της.

Η κρίση πανικού και η πτώση

«Το Σάββατο το βράδυ βγήκα με τον σύντροφό μου για ένα πάρα πολύ όμορφο δείπνο. Περάσαμε πάρα πολύ όμορφα. Όταν γυρίσαμε σπίτι, εγώ έπαθα μια κρίση πανικού.
Μέσα στον πανικό μου έκλαιγα, πήρα την αστυνομία. Όλα λάθος. Όλα λάθος. Ο σύντροφός μου προσπαθούσε να με προστατεύσει και να με ηρεμήσει μέχρι να έρθει η αστυνομία. Με είδαν πάρα πολύ χτυπημένη. Χτυπημένη δεν ήμουν. Οπότε ας ξεκαθαρίσω αυτό. Δεύτερον, δεν έχει γίνει τίποτα, απλά προσπαθείτε συνέχεια να τον μειώσετε. Από μια δική μου κακιά στιγμή έγινε όλο αυτό. Δεν έχω κάνει καταγγελία ότι κάποιος με χτύπησε, γιατί κανείς δε με χτύπησε. Σταματήστε να λέτε ό,τι θέλετε γιατί είναι πολύ κακό. Εγώ αγαπώ πάρα πολύ την οικογένειά μου, είμαστε πάρα πολύ καλά και θα κάνω τα πάντα για τον σύντροφό μου. Για την οικογένειά μου, για να τους προστατέψω», ανέφερε πριν από λίγο, η 30χρονη σύντροφος του τράπερ, στον προσωπικό της λογαριασμό στο TikTok θέλοντας να ξεκαθαρίσει τι συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής όταν και τηλεφώνησε στην Άμεση Δράση.

Δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία

Το ίδιο ισχυρίστηκε και όταν οι αστυνομικοί της Άμεσης Δράσης έφτασαν στο σπίτι του ζευγαριού στα βόρεια προάστια. Οι ισχυρισμοί της, ωστόσο, δεν έπεισαν τους αστυνομικούς που επικοινώνησαν με δύο εισαγγελείς. Ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης δίεταξε να αναζητηθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου ο γνωστός μουσικός ενώ η εισαγγελέας ενδοοικογενειακής βίας διέταξε να σχηματιστεί δικογραφία για το συγκεκριμένο αδίκημα. Οι αστυνομικοί μετέβησαν στο σπίτι του τράπερ για να τον βρουν,ωστόσο, αυτό δεν κατέστη δυνατό.

Οι αναρτήσεις μέσα από το σπίτι

Κι ενώ αναζητείτο στο πλαίσιο του αυτοφώρου, ο ίδιος ο τράπερ με αναρτήσεις του στον επίσημο λογαριασμό του στο instagram φαίνεται να υποστηρίζει ότι ξύπνησε στο σπίτι του κάνοντας λόγο για ψευδή δημοσιεύματα : «Καλημέρα μάγκες, μόλις ξύπνησα και βλέπω κάποια άρθρα… Ρε δημοσιογράφοι ρε @@@ της ζωής, παιδεραστές ανώμαλοι, πάλι σκόνη στα μάτια του κόσμου, πάλι fake news βγάζετε; Είναι δύο μέρες για να βγάλω τον δίσκο μου και πάλι μ@@@κιες λέτε. Και μου χτυπάτε τα κουδούνια στο σπίτι μου. Μην ξαναχτυπήσει κάποιος μπ@@@δος δημοσιογράφος στο σπίτι μου γιατί θα έχει μηνύσεις σε εσάς που όντως θα ισχύουν».

Η έφοδος στο σπίτι του παρουσία εισαγγελέα

Το απόγευμα, έξω από το σπίτι του τράπερ συγκεντρώθηκαν αστυνομικές δυνάμεις, καλώντας τον μουσικό να βγει έξω, προκειμένου να συλληφθεί στο πλαίσιο του αυτοφώρου. Τελικά, μετά από παρουσία εισαγγελικού λειτουργού, η σύντροφός του αναγκάστηκε ν’ ανοίξει την πόρτα στις Αρχές. Οι αστυνομικοί ερεύνησαν το σπίτι του τράπερ χωρίς, ωστόσο, να τον εντοπίσουν.

«Είμαι στο εξοχικό μου»

Την ίδια ώρα, ο τράπερ με νεότερη ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram ενημέρωνε τους followers του πως βρίσκεται στο εξοχικό του, προειδοποιώντας όσους δημοσιογράφους του χτυπούν την πόρτα του σπιτιού του στα βόρεια προάστια.

Δημοφιλέστερα

To Top