Ελλάδα

Ξεκίνησε η αποκατάσταση της θέρμανσης στο Εφετείο Αθηνών διαβεβαιώνει το υπουργείο Δικαιοσύνης

Ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης Πέλοψ Λάσκος σε απαντητική του επιστολή προς τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών Δημήτρη Βερβεσό για το ζήτημα της μη λειτουργίας των καλοριφέρ στο Εφετείο Αθηνών, επισημαίνει ότι μέχρι το τέλος της εβδομάδος θα έχει ολοκληρωθεί η εγκατάσταση φορητών κλιµατιστικών µονάδων στις αίθουσες των ακροατηρίων του Εφετείου, ενώ παράλληλα εκτελούνται εργασίες αποκατάστασης του κεντρικού συστήματος κλιματισμού στις αίθουσες ακροατηρίων που βρίσκονται επί της οδού Κυρίλλου Λουκάρεως.

Υπενθυμίζεται, ο κ. Βερβεσός είχε αποστείλει στον κ. Λάσκο, επιστολή την οποία κοινοποίησε στις ηγεσίες του υπουργείου Δικαιοσύνης και του Εφετείου, με την οποία ζητούσε την εξεύρεση άμεσης λύσης στο πρόβλημα μη λειτουργίας του καλοριφέρ στο Εφετείο.

Ειδικότερα, ο γενικός γραμματέας του υπουργείου Δικαιοσύνης στην επιστολή του προς τον κ. Βερβεσό, αναφέρει:

«Στην συνέχεια της προς εμέ επιστολής σας και προς τον σκοπό όπως αποφευχθούν «συντονισμένες δράσεις και κινητοποιήσεις» του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών, σας γνωρίζω ότι οι σχετικές αποφάσεις ανάληψης υποχρέωσης και για τις δυο συμβάσεις, που αναφέρεστε, έχουν ήδη εκδοθεί και διαβιβαστεί στις αρμόδιες δικαστικές υπηρεσίες (Εφετείο Αθηνών και Εισαγγελία Εφετών Αθηνών) για τις δικές τους περαιτέρω ενέργειες προμηθείας και εγκατάστασης των σχετικών μηχανημάτων.

Όπως μας ενημέρωσε η Διοίκηση του Εφετείου Αθηνών άρχισαν ήδη οι εργασίες εγκατάστασης των μηχανημάτων αυτών στις αίθουσες ακροατηρίων του Εφετείου, η οποία γίνεται τμηματικά και αναμένεται να ολοκληρωθεί, όπως τους πληροφόρησε ο ανάδοχος, μέχρι το τέλος της άλλης εβδομάδας.

Επισημαίνεται ότι παράλληλα εκτελούνται και οι εργασίες αποκατάστασης του κεντρικού συστήματος κλιματισμού στις αίθουσες ακροατηρίων της πλευράς της οδού Κυρ. Λουκάρεως».

Δημοφιλέστερα

To Top