Διεθνή

Η Grimes αντιδρά στην επίσκεψη του γιου της με τον Μασκ στον Λευκό Οίκο – «Δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται δημόσια έτσι»

Η μουσικός Grimes τοποθετήθηκε απέναντι στην επίσκεψη του 4χρονου γιου της, X Æ A-Xii, ή Lil X, του οποίου πατέρας είναι ο Έλον Μασκ, στο Οβάλ Γραφείο, κατά τη διάρκεια της υπογραφής εκτελεστικού διατάγματος από  για την ενίσχυση των εξουσιών του Τμήματος Κυβερνητικής Αποδοτικότητας στην κυβέρνηση.

«Δεν θα έπρεπε να εμφανίζεται δημοσίως με αυτόν τον τρόπο. Δεν το είχα δει αυτό, ευχαριστώ που με ειδοποίησες. Αλλά χαίρομαι που ήταν ευγενικός», είπε σε μία δημοσίευσή της στο Χ.

Το σχόλιό της ήρθε ως απάντηση σε έναν άλλο χρήστη, ο οποίος ανέφερε: «Ο Lil X ήταν πολύ ευγενικός σήμερα! Τον μεγάλωσες καλά. Ήταν τόσο χαριτωμένος όταν είπε στον Τραμπ “παρακαλώ συγχωρέστε με, πρέπει να κατουρήσω”».

Κατά τη διάρκεια της αμφιλεγόμενης εκδήλωσης Τύπου, ο Lil X εθεάθη να σκαλίζει τη μύτη του, να μιμείται τον πατέρα του και να ψιθυρίζει στον Τραμπ, ενώ βρίσκονταν στον Λευκό Οίκο, κάνοντας σοβαρά πολιτικά ζητήματα να φαίνονται κάπως πιο «ανάλαφρα».

Σημειώνεται ότι στη σημερινή συνέντευξη Τύπου, ο Τραμπ ενίσχυσε ουσιαστικά τη δύναμη του Μασκ και του Τμήματος Κυβερνητικής Αποδοτικότητας (DOGE), υπογράφοντας ένα εκτελεστικό διάταγμα που υποχρεώνει τις υπηρεσίες να συνεργαστούν με τον Μασκ στην προσπάθειά του να περικόψει τα κόστη.

Η κίνηση αυτή έγινε μετά την ανακοίνωση του DOGE ότι είχε καταγγείλει συμβάσεις ύψους σχεδόν 1 δισ. δολαρίων με το Υπουργείο Παιδείας των ΗΠΑ, σύμφωνα με ανάρτηση στο Χ την Τρίτη.

Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η Grimes εκφράζει ενεργά τις πολιτικές απόψεις της στο Χ, καταγγέλλοντας τους υποτιθέμενους δεσμούς του πρώην συντρόφου της με την alt-right και τον ναζισμό, αναφέρει ο Independent.

Δημοφιλέστερα

To Top