Και οι τρεις απήχθησαν από το rave party Nova στη διάρκεια της εφόδου της Χαμάς στο νότιο τμήμα της ισραηλινής επικράτειας την 7η Οκτωβρίου 2023.
Σε πλάνα που κυκλοφόρησαν, ο Σεμ Τοβ διακρίνεται να φιλάει τους άντρες της Χαμάς κατά την απελευθέρωσή του…
Israeli settler PoW Omer Shem Tov kisses the heads of two Palestinian resistance fighters and blows kisses to the crowd pic.twitter.com/3CQVhVa7nW
— Jennine K. (@jennineak) February 22, 2025
Momen saat salah satu tawanan zionis yg dilepaskan oleh Hamas yaitu Omer Shem Tov, mencium kepala dua pejuang Brigade Al-Qassam saat upacara pembebasan tahanan teroris, di kamp Nuseirat di Jalur Gaza tengah.
Can’t imagent how Zio t3r0r1st satanyahu face look like when see this 🤣 pic.twitter.com/DF14G5jMoA— Earth 🇵🇸☝️ (@Anna0700000) February 22, 2025
Οι τρεις άντρες βρίσκονται πλέον στα χέρια του ισραηλινού στρατού για να βγουν με ασφάλεια από τη Λωρίδα της Γάζας και να επιστρέψουν στο Ισραήλ, ενώ από ώρα σε ώρα αναμένεται να απελευθερωθεί και ο έκτος όμηρος για σήμερα, ο Χισλάμ αλ-Σαγέντ.
Νωρίτερα το πρωί του Σαββάτου, είχαν αφεθεί ελεύθεροι δύο άλλοι όμηροι, ο ένας εκ των οποίων είχε απαχθεί πριν από 11 χρόνια.
Την ίδια στιγμή, το γραφείο ενημέρωσης των κρατουμένων της Χαμάς και η Λέσχη Παλαιστινίων Κρατουμένων δημοσιεύουν κατάλογο με τους 602 Παλαιστίνιους κρατούμενους που πρόκειται να αποφυλακιστούν σήμερα, μεταξύ των οποίων 50 που εκτίουν ποινές ισόβιας κάθειρξης. Από αυτούς που απελευθερώνονται, οι 445 είχαν συλληφθεί στη Λωρίδα της Γάζας μετά τις 7 Οκτωβρίου.