Ελλάδα

Απόπειρα ανθρωποκτονίας στη Βάρδα Ηλείας – Μαχαίρωσε δύο αλλοδαπούς

Απόπειρα ανθρωποκτονίας κατά δύο αλλοδαπών σημειώθηκε χθες στην περιοχή της Βάρδας Ηλείας, με ένα θύμα να νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του patrisnews, στο αιματηρό περιστατικό εμπλέκονται τρία άτομα, ο φερόμενος ως δράστης και δύο τραυματίες.

Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης επιτέθηκε με μαχαίρι στους δύο άνδρες, καταφέρνοντας πολλαπλά χτυπήματα στην περιοχή της πλάτης.

Ο κατηγορούμενος συνελήφθη από τις αρχές και το μεσημέρι της Τετάρτης οδηγήθηκε ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ηλείας, στην παράλληλα Έδρα της Αμαλιάδας, όπου του ασκήθηκαν ποινική δίωξη για ένα κακούργημα και δύο πλημμελήματα.

Ειδικότερα, ο συλληφθείς αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της απόπειρας ανθρωποκτονίας κατά συρροή και της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

Έπειτα, παραπέμφθηκε ενώπιον της Ανακρίτριας Ηλείας, όπου ζήτησε και έλαβε προθεσμία για να απολογηθεί την Πέμπτη 6 Μαρτίου.

Δημοφιλέστερα

To Top