Μετά τις εξηγήσεις που έδωσε ενώπιον της 6ης τακτικής ανακρίτριας αποφασίστηκε να αφεθεί ελεύθερος, υπό τον όρο της απαγόρευσης εξόδου από τη χώρα. Σε βάρος του ο εισαγγελέας άσκησε δίωξη, σε βαθμό κακουργήματος, για παράνομη βιντεοσκόπηση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά τη διάρκεια της απολογίας του ο νεαρός παραδέχθηκε την πράξη του και την απέδωσε στην «αφέλειά» του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι έσβησε το βίντεο από τη συσκευή του μόλις έγινε αντιληπτός από τη γυναίκα.
Η υπόθεση έφτασε στις Αρχές ύστερα από καταγγελία που έκανε η 68χρονη παθούσα όταν αντιλήφθηκε την πράξη του κατηγορούμενου.
Από την περαιτέρω έρευνα του Τμήματος Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Θέρμης προέκυψε ότι προέβη σε άλλες δέκα παρόμοιες πράξεις στον ίδιο χώρο κατά το παρελθόν.
Ειδήσεις σήμερα:
Φωτιά σε τέσσερα σκάφη στη Μαρίνα Ζέας: Βυθίστηκαν τα τρία – Δείτε βίντεο και φωτογραφίες
Η εφορία επιστρέφει φόρους ακινήτων από το 2014 – Ποιοι ιδιοκτήτες θα λάβουν αναδρομικά και πώς
Η τραγική ιστορία της οικογένειας του Τζακ Νίκολσον: Η γυναίκα που νόμιζε για αδερφή του ήταν η μητέρα του
