Λίγες ώρες νωρίτερα, από τη βροχή που έπεσε στο Ντουμπάι προκλήθηκαν πλημμύρες σε δρόμους της πόλης.
Heavy Rain In dubai Dec 2025 #ghulamishaqabbasi #dubai pic.twitter.com/Gq17OaswNa
— ishaq (@ishaq) December 18, 2025
«Για την ασφάλειά σας, να είστε προσεκτικοί επειδή προβλέπονται ασταθείς μετεωρολογικές συνθήκες τις επόμενες ώρες. Αποφύγετε να βγείτε έξω, εκτός αν υπάρχει απόλυτη ανάγκη, μέχρι το μεσημέρι της Παρασκευής», ανέφερε η αστυνομία σε μήνυμα που εστάλη σε κινητά τηλέφωνα.
Το Εθνικό Κέντρο Μετεωρολογίας (NCM) προβλέπει βροχές σε όλη τη χώρα, συμπεριλαμβανομένου του Ντουμπάι και της πρωτεύουσας, Άμπου Ντάμπι.
دبي تعانق السحاب في منظر جميل
مركز العاصفة#الإمارات #شبكة_الإمارات_الإخبارية pic.twitter.com/Y2yEOmxaSw
— شبكة الامارات الاخبارية 🇦🇪 (@UAE_Network) December 18, 2025
Ισχυρές βροχές σημειώθηκαν σήμερα και σε άλλες χώρες του Κόλπου, όπως στη Σαουδική Αραβία και το Κατάρ.
Al Bashayer is living up to its name! 🌧️
Flash floods, lightning and thunder in UAE!
Stay safe all! pic.twitter.com/v4FfIvSqac
— Siddhant Ekale (@sidekale) December 18, 2025
Τον Απρίλιο του 2024, βροχή που έσπασε κάθε ρεκόρ έπεσε στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα, μετατρέποντας τους δρόμους σε ποτάμια και πλημμυρίζοντας κατοικίες. Το αεροδρόμιο του Ντουμπάι παρέλυσε και τουλάχιστον τέσσερις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους.
