Κεντρικός άξονας είναι η επιλογή των εκπροσώπων που θα παραστούν την ερχόμενη Τρίτη (13/01) στην Αθήνα, ώστε να συναντήσουν τον πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη, ενώ ήδη εστιάζουν στον τρόπο με τον οποίον θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις αμέσως μετά,.
Τα περισσότερα μπλόκα, προσέρχονται με την πρόταση «ναι» στη συνάντηση αλλά και «ναι» στην κλιμάκωση, σε περίπτωση που δεν αποχωρήσουν ικανοποιημένοι από το Μέγαρο Μαξίμου.
Εκτροπή κυκλοφορίας στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης–Αθηνών στην Κατερίνη
Στο μεταξύ, λόγω αγροτικών κινητοποιήσεων, έχει διακοπεί προσωρινά η κυκλοφορία των οχημάτων στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Αθηνών, από τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (χλμ. 438) έως τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης (χλμ. 434), με κατεύθυνση προς Αθήνα.
Τα οχήματα που κινούνται προς την Αθήνα εκτρέπονται είτε από τον βόρειο ανισόπεδο κόμβο προς την περιφερειακή οδό Κατερίνης, είτε μέσω της παλιάς εθνικής οδού Θεσσαλονίκης – Κατερίνης (οδός Μουσών), προκειμένου να επανέλθουν στην Εθνική Οδό από τον νότιο ανισόπεδο κόμβο Κατερίνης.
Η Διεύθυνση Αστυνομίας Πιερίας συνιστά στους οδηγούς να ακολουθούν τις υποδείξεις της Τροχαίας και να κινούνται με αυξημένη προσοχή στις παρακαμπτήριες διαδρομές, όπως τονίζεται σε σημερινή σχετική ανακοίνωση.
