Ελλάδα

Μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο πλαστικών στο Μενίδι: Καταστράφηκε ολοσχερώς η επιχείρηση

Συναγερμός σήμανε τα ξημερώματα στην Πυροσβεστική Υπηρεσία, έπειτα από πυρκαγιά που εκδηλώθηκε σε εργοστάσιο πλαστικών στο Μενίδι, με τη φωτιά να παίρνει γρήγορα μεγάλες διαστάσεις λόγω των εύφλεκτων υλικών που βρίσκονταν στο εσωτερικό του.

Στο σημείο έσπευσαν άμεσα έξι πυροσβεστικά οχήματα με 22 πυροσβέστες, καθώς και ειδικό βραχιονοφόρο όχημα, ενώ στην επιχείρηση κατάσβεσης συνέδραμαν και υδροφόρες οχήματα του ΟΤΑ.

Οι πυροσβέστες κατέβαλαν υπεράνθρωπες προσπάθειες για να θέσουν τη φωτιά υπό έλεγχο, προκειμένου να αποτραπεί η επέκτασή της σε παρακείμενα κτήρια.

Ολοσχερής καταστροφή του εργοστασίου

Παρά τη μεγάλη κινητοποίηση, το εργοστάσιο πλαστικών, που βρίσκεται στη συμβολή των οδών Δεκελείας και Κατάρα, καταστράφηκε ολοσχερώς από τις φλόγες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά απείλησε διπλανή επιχείρηση, ωστόσο χάρη στην έγκαιρη επέμβαση των πυροσβεστικών δυνάμεων ο κίνδυνος αποσοβήθηκε.

Άγνωστα τα αίτια της φωτιάς

Μέχρι στιγμής παραμένουν άγνωστες οι συνθήκες κάτω από τις οποίες εκδηλώθηκε η πυρκαγιά. Τα ακριβή αίτια αναμένεται να διερευνηθούν από το αρμόδιο ανακριτικό τμήμα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας.

Δημοφιλέστερα

To Top