Πολιτική

Ανδρουλάκης στο TikTok: Θα σταματήσουμε μαζί αυτή την παρακμή

Βίντεο στο TikTok στο οποίο αναφέρεται στην προγραμματισμένη για τις 17 Απριλίου συζήτηση στη Βουλή για το κράτος δικαίου,. ανήρτησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης.

Δηλώνοντας έτοιμος για τη συζήτηση, σχολιάζει για την ημερομηνία «με αυτή την κυβέρνηση, Καλό Πάσχα».

«Αυτή την παρακμή θα την σταματήσουμε μαζί» διαμηνύει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ στο βίντεο με λεζάντα «αυτή την προκλητικά και απροκάλυπτα βολεμένη κυβέρνηση θα την ξεβολέψουμε. Μαζί»

@nikos.androulakis

Αυτή την προκλητικά και απροκάλυπτα βολεμένη κυβέρνηση θα την ξεβολέψουμε. Μαζί.

♬ πρωτότυπος ήχος – Nikos Androulakis

Το μήνυμα Ανδρουλάκη

«Η κυβέρνηση πανικόβλητη από τις απειλές του Ντίλιαν θέλει να πάει τη συζήτηση μετά το Πάσχα γιατί το παρασκήνιο και οι μεθοδεύσεις χρειάζονται χρόνο. Δεν έχουν κανέναν ενδοιασμό να κάνουν κουρελόχαρτο τον Κανονισμό της Βουλής.

Άλλωστε γι’ αυτούς είναι κανονικότητα η παράκαμψη των διαδικασιών και η χειραγώγηση των θεσμών.

Την ίδια στιγμή που εν ενεργεία υπουργοί, υφυπουργοί και βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας εμπλέκονται στην νέα δικογραφία του ΟΠΕΚΕΠΕ.

Όλα αυτά δεν χωρούν να κρυφτούν κάτω από κανένα χαλί. Αυτή την παρακμή θα την σταματήσουμε μαζί».

Δημοφιλέστερα

To Top