Ελλάδα

Αναπάντητα ερωτήματα για τον θάνατο της 19χρονης στην Κεφαλονιά: Το ψέμα για την κάμερα και οι αναφορές για πιθανό κύκλωμα εκμετάλλευσης

Η υπόθεση θανάτου της 19χρονης Μυρτώς στην Κεφαλονιά συνεχίζει να προκαλεί σοβαρά ερωτήματα, καθώς νέα στοιχεία και μαρτυρίες φωτίζουν τις τελευταίες ώρες της. Στο επίκεντρο βρίσκονται οι ισχυρισμοί για τη λειτουργία καμερών στο κατάλυμα, οι αντιφάσεις των εμπλεκομένων και οι καταθέσεις που εξετάζουν οι Αρχές.

Το ψέμα της ιδιοκτήτριας του καταλύματος και η κάμερα που δήθεν δεν δούλευε

Η ιδιοκτήτρια του καταλύματος στο οποίο η άτυχη 19χρονη Μυρτώ από την Κεφαλονιά έζησε τις τελευταίες τις ώρες, όταν έγινε γνωστός ο θάνατός της, ανέφερε πως είχε νοικιάσει μόνο ένα δωμάτιο καθώς έκανε ανακαίνιση.

Το μόνο διαθέσιμο δωμάτιο, όπως είχε πει η ιδιοκτήτρια σύμφωνα με την εκπομπή Live News, ήταν αυτό που διέμενε η Μυρτώ με τον 23χρονο φίλο της και όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία για την νεαρή κοπέλα.

Ωστόσο, σύμφωνα με το ίδιο ρεπορτάζ κάτι τέτοιο δεν ισχύει, καθώς στο ίδιο κατάλυμα διέμεναν δύο ακόμα ζευγάρια.

Στο ένα ήταν η 18χρονη με τον 22χρονο Αλβανό που κάλεσε ο 26χρονος αρσιβαρίστας όταν είδε ότι η Μυρτώ δεν ένιωθε καλά.
Στο άλλο δωμάτιο, διέμενε ο πατέρας της εν λόγω 18χρονης με την σύντροφό του.

Πώς συνδέονταν όλοι οι ένοικοι μεταξύ τους

Στο πρώτο δωμάτιο, το μοιραίο βράδυ, έμενε η Μυρτώ με τον 23χρονο φίλο της. Στο δωμάτιο του ισογείου μένει ένας 56χρονος με την σύντροφό του. Ο 56χρονος είναι ο πατέρας της 18χρονης η οποία διαμένει στο δωμάτιο δίπλα από το δωμάτιο της Μυρτώς. Η 18χρονη, εκείνο το βράδυ μένει μαζί με τον 22χρονο Αλβανό. Ο 22χρονος Αλβανός γνωρίζει τον πρώην αρσιβαρίστα ενώ σύμφωνα με το περιβάλλον της 18χρονης, ξέρει πως ο 26χρονος φίλος του εκείνο το βράδυ είναι στο διπλανό δωμάτιο με τον 23χρονο και την Μυρτώ.

Το ψέμα της ιδιοκτήτριας του ξενοδοχείου

Το ξενοδοχείο όπου εκτυλίχθηκαν όλα, έχει κάμερες τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό. Τα πλάνα από το εσωτερικό του ξενοδοχείου έχουν δει το φως της δημοσιότητας. Ωστόσο, κάτι ανάλογο δεν έχει συμβεί και με τα πλάνα από το εξωτερικό του.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Mega, η ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου, υποστήριξε πως η συγκεκριμένη κάμερα είχε χαλάσει και δεν «έγραφε», ενώ αυτό ήταν ψέμα, καθώς η συγγενής της και σύντροφός του 56χρονου της ζήτησε να μην παραδώσει το υλικό από την εξωτερική κάμερα στην Αστυνομία. Κάτι που φέρεται να έκανε τελικά.

«Φώναζε στη Μυρτώ “Ζεις; Ζεις;»: Τι υποστηρίζει η 18χρονη που βρισκόταν στο διπλανό δωμάτιο, μαζί με τον 22χρονο

Η 18χρονη που διέμενε δίπλα από το δωμάτιο όπου εκτυλίχθηκε η τραγωδία για την 19χρονη Μυρτώ από την Κεφαλονιά, ήταν αυτή που ενημέρωσε τον 22χρονο πως ο φίλος του, ο 26χρονος αρσιβαρίστας, διαμένει στο διπλανό δωμάτιο.

Δημοφιλέστερα

To Top