Συνέντευξη παραχώρησε ο Δημήτρης Πετρόπουλος και αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην επιτυχία που γνώρισε η σειρά «Παρά Πέντε».
Ο ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Εμείς» και αρχικά, εξήγησε πως παρά το μεγάλο του βιογραφικό, δεν ασχολήθηκε ποτέ με τίποτα εκτός από την υποκριτική.
«Θα μπορούσαν όλα αυτά που έχω στο βιογραφικό μου να δείξουν ότι δεν κάνω για τίποτα. Θα μπορούσα να τα είχα χαρεί περισσότερο, όπως τη Νομική», δήλωσε.
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-co2qyieb8mq9)
«Ένα από τα βασικά πράγματα στο δίκαιο, που παραβιάζεται διαρκώς είναι το τεκμήριο της αθωότητας. Έχουμε πια μια έκλειψη αντίληψης του μέτρου, γιατί συνηθίζουμε να προδικάζουμε. Εάν υποτίθεται ότι προστατεύεις την ανθρώπινη ζωή, δεν μπορούν όλα να τιμωρούνται με τον πιο ακραίο τρόπο. Ασφαλώς και είναι κακουργήματα όλα αυτά, αλλά δεν είναι μέχρι τον θάνατο», συμπλήρωσε στη συνέχεια.
Αναφορικά με τη μεγάλη επιτυχία του «Παρά Πέντε», ο ηθοποιός εξήγησε πως την περίοδο εκείνη εργαζόταν ως εκπαιδευτικός, οπότε η αλλαγή ήταν μεγάλη για εκείνον.
«Από το 1999 είμαι στην εκπαίδευση και άρχισε να μου αρέσει αυτή η σχέση με τα παιδιά μέσα στην αίθουσα διδασκαλίας. Είναι ανεκτίμητη. Η επιτυχία που είχε το Παρά Πέντε, επειδή συνέπεσε και με ένα διάστημα τεσσάρων χρόνων που ήμουν στο Εθνικό θέατρο, ήταν το χρυσό πακέτο για να υποστώ, με τη θέληση μου φυσικά, μια βίαιη αλλαγή στη ζωή μου. Γιατί η αλλαγή ήταν βίαιη», τόνισε.
«Ήμουν ήδη εκπαιδευτικός στα βουνά της Ηπείρου και τη δεύτερη χρονιά του Παρά Πέντε ερχόμουν εδώ κάθε Παρασκευή για να κάνω γύρισμα και να γυρίσω πίσω να κάνω μάθημα τη Δευτέρα», είπε χαρακτηριστικά ο Δημήτρης Πετρόπουλος.
Τέλος, εξήγησε πως όταν έπρεπε να αποχωριστεί τη διδασκαλία, έκανε μια «επανεκκίνηση» στη ζωή του.
«Όταν πρέπει να αποχωριστείς κάτι, γίνεται restart εκ βαθέων. Αυτό γίνεται στους θανάτους και στα τελειώματα των ερωτικών σχέσεων. Τα πένθη τα βιώνουμε πολύ βαριά και ανίατα, δεν τα υπερβαίνουμε, αλλά μαθαίνουμε να ζούμε. Όταν κάνω restart, νιώθω λιγότερος. Ο εαυτός λιγοστεύει και κάτι μου λείπει», είπε κλείνοντας.