Ένα από αυτά, απεικόνιζε τον διάσημο Αμερικανό ηθοποιό, Τζακ Νίκολσον από την ταινία τρόμου «Λάμψη» με τη λέξη «φόνος» σε αναγραμματισμό.
Όπως αναφέρει σε άρθρο της η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail», η Χέιλ διατηρούσε ένα διαδικτυακό καλλιτεχνικό προφίλ, ως «Audrey Hale Illustrations» και εκεί περιέγραφε το σχέδιά της ως: «Εμπορική εικονογράφηση και γραφιστική σχεδίαση».
Επίσης, η 28χρονη πρώην μαθήτρια του σχολείου διατηρούσε έναν λογαριασμό στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την προώθηση της δουλειάς της, όπου αναφερόταν στον εαυτό της με το όνομα «Άιντεν».
Στο σκίτσο της που απεικόνιζε τον ηθοποιό Τζακ Νίκολσον από την ταινία τρόμου του 1980 «The Shining», η λεζάντα έγραφε «Red Rum» και πρόκειται για τη λέξη «φόνος» σε αναγραμματισμό. Οι δύο λέξεις ήταν γραμμένες σε έναν καθρέφτη.
Επιπλέον, όπως αναφέρει το βρετανικό δημοσίευμα, η Αμερικανίδα μακελάρισσα είχε ανεβάσει στο διαδίκτυο και άλλα σχέδια: ένα απ’ αυτά απεικόνιζε δύο παιδικά πόδια γράφοντας στη λεζάντα: «Να είμαι παιδί για πάντα».
Η μακελάρισσα Όντρει Χέιλ που εισέβαλε οπλισμένη στο κτίριο, πυροβολήθηκε θανάσιμα από αστυνομικούς που έσπευσαν στο σημείο, 15 λεπτά αφότου άρχισε να σπέρνει τον θάνατο, στο σχολείο όπου φοίτησε.
Άφησε «μανιφέστο»
Σύμφωνα με τις πληροφορίες των αστυνομικών αρχών, η 28χρονης τρανς άφησε ένα λεπτομερές «μανιφέστο» και σχέδιο για τους πυροβολισμούς στο σπίτι της και ένα άλλο στο αυτοκίνητό της, ένα Honda Fit, το οποίο ήταν παρκαρισμένο σε κοντινή απόσταση στο σχολείο.
Σε δηλώσεις του στο αμερικανικό δίκτυο NBC News, o επικεφαλής της αστυνομίας του Νάσβιλ, Τζον Ντρέικ θεωρεί ότι «η αγανάκτηση» ήταν ένα στοιχείο της συμπεριφοράς της που πιθανότατα την οδήγησε στις δολοφονίες των έξι ανθρώπων.
Στο «μανιφέστο», που βρέθηκε κατά την έρευνα στο σπίτι της, αναφερόταν και σε άλλους δυνητικούς στόχους, διευκρίνισε ο Τζον Ντρέικ και πρόσθεσε: «Το σύνολο των τεκμηρίων που συγκεντρώθηκαν υποδεικνύει πως επρόκειτο για έγκλημα εκ προμελέτης».