Ελλάδα

Πόπη Τσαπανίδου: Χριστούγεννα στη Νέα Υόρκη έκανε η δημοσιογράφος

Αλλιώτικα Χριστούγεννα επέλεξε να κάνει φέτος η Πόπη Τσαπανίδου η οποία βρέθηκε στη Νέα Υόρκη. Η δημοσιογράφος και πρώην εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, ευχήθηκε στους followers της για τα Χριστούγεννα με μία φωτογραφία από το Rockfeller Center με φόντο το τεράστιο χριστουγεννιάτικο δέντρο.

«Καλά Χριστούγεννα, αγαπημένοι μου. Υγεία. Χαρές. Δημιουργικότητα. Ψυχική ισορροπία. Αντοχές στα δύσκολα. Να σας αγαπάτε»., έγραψε στην ανάρτητή της.

Καλά Χριστούγεννα, αγαπημένοι μου. Υγεία. Χαρές. Δημιουργικότητα. Ψυχική ισορροπία. Αντοχές στα δύσκολα.
Να σας αγαπάτε 💙
✨️
✨️
✨️
#merrychristmas2023
#christmas2023
#christmastree

Posted by Popi Tsapanidou on Sunday, December 24, 2023

Υπενθυμίζουμε ότι πρόσφατα η δημοσιογράφος διέσχισε τον Ατλαντικό με πλοίο, κάτι που ήταν όνειρό της να κάνει.

«Να διασχίσω τον Ατλαντικό με πλοίο. Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως “ούτε αν με πλήρωναν θα το έκανα”. Η αλήθεια είναι πως έτρεμε η ψυχή μου στη σκέψη πως θα μαι τόσο μακριά από στεριά, τόσο ευάλωτη σε καιρούς. Και πράγματι. Συνάντησα ότι καιρό μπορεί να φανταστεί κανείς. Χρειάστηκε να αλλάξουμε πορεία, ώστε να αποφύγουμε μια μεγάλη καταιγίδα και βρεθήκαμε στα 10 και 11 μποφόρ επί δύο ημέρες. Αν άξιζε; Και με το παραπάνω! Όπως ακριβώς και στη ζωή, την καταιγίδα διαδέχτηκαν καλύτερες μέρες. Τα μποφόρ έπεσαν στα 7 και σήμερα βλέπω την πιο ήρεμη θάλασσα της τελευταίας εβδομάδας. Τι ωραίο, να τσεκάρεις ως ολοκληρωμένους, στόχους ζωής. Καλά ταξίδια, σε όλους. Κυριολεκτικά και μεταφορικά», είχε γράψει στην ανάρτησή της.

✔️ Να διασχίσω τον Ατλαντικό με πλοίο. 🚢
Όταν είπα ότι θα το κάνω, κάποιοι φίλοι ενθουσιάστηκαν. Άλλοι είπαν πως “ούτε…

Posted by Popi Tsapanidou on Saturday, November 25, 2023

Η Πόπη Τσαπανίδου ανέβασε πρόσφατα στο Instagram της και δύο βίντεο από παραλίες, χωρίς όμως να αποκαλύπτει από που είναι.

View this post on Instagram

A post shared by Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou)

View this post on Instagram

A post shared by Popi Tsapanidou 💫 (@tsapanidou)

Δημοφιλέστερα

To Top